ВИДЕО: Новите автобуски постојки допрва ќе се дефинираат

Новите автобуски постојки и реконструкција на постојните допрва ќе се дефинираат на седница на Советот следниот месец, најави Лидија Ланг -Спасовска од Секторот за комунални работи, на последната седница на Советот. Повеќе од изјавата во продолжение.

Коментари

коментар(и)