ВИДЕО: Нови инвестиции во СОУ „Перо Наков“

Во тек е набавката за дополнителен број на училишни клупи и столчиња, ќе се уредува внатрешноста на училиштето, а следната година се планира поставување на лифт во двата објекта на „Перо Наков“, доколку се обезбедат потребните средства, соопштија денеска надлежните. Раководството на училиштето апелира граѓаните посовесно да се однесуваат кон инвестициите на „Перо Наков“.

Коментари

коментар(и)