ВИДЕО: Нови субвенции за приклучок на гас

Министерството за економија објави јавен оглас за надоместување на трошоци за домаќинства за изработена проектна документација за приклучок за надоместок за дистрибуција на природен гас за извршен приклучок на систем за дистрибуција на гас. Надлежните од јавното претпријатие „Куманово Гас“ ги повикаа заинтересираните кумановци да направат приклучок и да аплицираат за субвенции коишто ги доделува Министерството за економија и општина Куманово.

Коментари

коментар(и)