ВИДЕО: Општината ќе покрене постапка по одземените ингеренции

Општина Куманово ќе покрене постапка откако министерството одлучи да ги одземе ингеренции за детската градинка Ангел Шајче. Градоначалникот најави дека е можна пријава и за актуелниот министер кој не постапува согласно законот.

 

 

Коментари

коментар(и)