ВИДЕО: Патронен празник на ООУ „Крсте Мисирков“

Основното училиште „Крсте Мисирков“ денеска одбележува 74 години од своето постоење. Патрониот празник беше прославен со свечена седница и културно -уметничка програма подготвена од учениците и наставниците.

Коментари

коментар(и)