ВИДЕО: Патронен празник на СОУ „Перо Наков“

Со положување цвеќе и свечена приредба, средното училиште Перо Наков денеска го одбележа патрониот празник.

Училиштето кое постои веќе 77 години годинава е реконструирано, а континуирано е вклучено и во имплементација на проекти од Еразмус плус програмата.

Коментари

коментар(и)