ВИДЕО: Почната постапка, градот ќе добие нов пазар

Ќе добие ли Куманово нов, современ градски пазар. Надлежните од општината и претпријатието ветуваат дека кумановци наскоро ќе добијат нов пазар. Постоечкиот датира од 1957-та година.

Коментари

коментар(и)