ВИДЕО: Почна грејната сезона, а со неа и аерозагадувањето?!

Грејната сезона традиционално носи и проблеми со воздухот. Мерните станици деновиве повторно покажуваат високо ниво на штетните честички. Од инспекцијата велат неопходно е системско решение.

Коментари

коментар(и)