ВИДЕО: Почна летната сезона, се врати интересот за летувања

Стабилната состојба со коронавирусот и отворените граници го вратија интересот на граѓаните за патувања. Најбарани се Грција, Турција и Египет.

Туристичките работници задоволни што по две години, оваа сезона ќе можат да ги реализираат летувањата и да се обидат да ги надминат загубите.

Посочуваат дека глобалната криза влијаеше и на цените на аранжманите, но сепак велат не се работни за енормни разлики.

Коментари

коментар(и)