ВИДЕО: Почна турнирот во мал фудбал „Видовден“

На теренот кај спортската сала „Соколана“ започна традиционалниот турнир во мал фудбал „Видовден“.

Турнирот го организира Српската заедница во Македонија, со поддршка на Општинскиот сојуз на спортови од Куманово.

Коментари

коментар(и)