ВИДЕО: Прв саем на мали стопанства, доделени и субвенции

Во Куманово се одржа првиот саем на мали стопанства. Занаетчиите ги претставија своите производи. Саемот го организира регионалната занаетчиска комора и фондацијата за развој на мали и средни претпријатија. Целта е да се зголеми бројот на ваквите манифестации. Беа доделени и субвенции за старите занаети.

Коментари

коментар(и)