ВИДЕО: Реализирана акција „Артефакт“ на Табановце

Во заедничка акција на македонската полиција заедно со нивните колеги од регионот на граничниот премин Табановце се реализираше акција насловена „Артефакт“. Целта е да се спречи трговијата, но и да се придонесе за поуспешна соработка.

Коментари

коментар(и)