ВИДЕО: Ристо Бошков-нов претседател, вети одговорност и транспарентност но и работа во интерес на пензионерите

Здружението ќе работи транспарентно и одговорно, само во интерес на пензионерите, вели новиот претседател, Ристо Бошков. Во разговорот за ТВ Плус истакна дека ќе се залага за подобрување на условите за живот на над 15.000 пензионери од Куманово, Липково и Старо Нагоричане.

Коментари

коментар(и)