(ВИДЕО) Родители против промена на учителка во ООУ „Крсте Мисирков“

Родители на ученици од петто А одделение од основното училиште „Крсте Мисирков“, изразија револт поради најавата за промена на одделенската наставничка во второто полугодие.

Велат дека досега надлежните шестпати менувале учителка на нивните деца. Доколку не се слушне нивното барање, планираат да ги отпишат децата.

Од училиштето укажуваат дека работат согласно законот.

Коментари

коментар(и)