(ВИДЕО) Се градат трим патеки на Спомен Костурница

Се градат трим патеки на Спомен Костурница а наскоро ќе се огради и паркот за миленици, информираше градоначалникот Максим Димитриевски, одговарајќи на советничко прашање на советничката Анета Шандева Доневска од ВМРО-ДПМНЕ.

-Во Куманово во моментов градиме трим патеки на локацијата Спомен Костурница. Проектот е во завршна фаза, веднаш по завршување ќе се монтира и урбана опрема. Паркот за миленици е метален блок каде што сопствениците ќе можат да ги пуштат сите ќе се шетаат тука-истакна тој.

Коментари

коментар(и)