(ВИДЕО) Се одржа фестивалот „Денови на Балканска Етно ризница“

Во организација на здружението Етно ризница од Куманово вчеравечер во Занаетчискиот дом се одржа фестивалот „ Денови на Балканска етно ризница“. На целовечерниот концерт присутните имаа можност да слушнат еврејски романси.

Коментари

коментар(и)