(ВИДЕО) Советниците одобрија четири вработувања во „Ангел Шајче“

Советниците на последната седница, освен што дадоа согласност на Предлог – годишниот  план за вработување во 2022 година на детската градинка „Ангел Шајче“, побараа и одговори од директорката на установата во однос на случајот со труење на дечињата од храна во градинката.

Коментари

коментар(и)