ВИДЕО: Со детско-музички хепенинг „Бучен Козјак“ прослави 40 години

40 години успешно постоење одбележа добропознатата млекарница Бучен Козјак. По повод големиот јубилеј, но и Светскиот ден на млекото, млекарницата организираше детско музички хепенинг. Од најмали до највозрасни заедно го одбележаа денот на млекото и традицијата.

 

Коментари

коментар(и)