ВИДЕО: Стабилна состојбата со ковид 19 во Куманово

Стабилна е состојбата со ковид 19 во Куманово. На инфективниот оддел се лекуваат само шестмина пациенти. Модуларната болница не функционира веќе еден месец, но надлежните укажуваат дека се уште е рано да се размислува за нејзина пренамена.

 

Коментари

коментар(и)