(ВИДЕО) СТОРИЈА НА ТВ ПЛУС: Тргнал од САД кон Света Гора, со месеци пешачи

Вербата и желбата да стане подобар човек, го натера 23-годишниот Зеин Јурески од Монтана, САД да започне голема авантура. Од својот дом заминал во април. Над 50-дена патува, повеќето пеш. Целта е Света Гора. Патот го доведе и во Куманово, каде престојува еден ден. За телевизија Плус ексклузивно раскажа со какви настани се соочил периодов.

Коментари

коментар(и)