(ВИДЕО) Усвоена Програмата за управување со отпад во Куманово

По исцрпна дискусија на последната седница, советниците ја донесоа Програмата за управување со отпад во Општина Куманово за 2021 година. Многу прашања од советниците,  уште повеќе одговори од надлежните се со цел да се даде зелено светло на предлог -програмата. Повеќе за управувањето со отпад од изјавите на советниците во продолжение.

Коментари

коментар(и)