ВИДЕО: „Чистота и зеленило“ ги повикува домарите да склучат договори

„Чистота и Зеленило“ ги повикува станбените домари да се склучат договори доколку е неопходно јавното претпријатие да се вклучи во чистењето на деловите околу станбените единици.

Појаснуваат дека ова е надвор од програмата за одржување на јавно прометни површини.

Надлежните информираат и дека оваа година не е планирано ново покачување на цените за изнесување и депонирање на смет.

Коментари

коментар(и)