ВИДЕО: „Чистота и Зеленило“ ќе ги чисти дивите депонии

Екипи од јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“ повторно започнаа акции за чистење на дивите депонии низ градот. Според информациите на надлежните лоцирани се десетина вакви депонии. Апелираат граѓаните да не ја загадуваат животната средина.

Коментари

коментар(и)