ВИДЕО: Штети на градинарските култури во кумановско

Лоша година за градинарските култури. Земјоделците од кумановското село Пчиња реагираат на климатските промени. Насадите велат се во лоша состојбата и годинава ќе претрпат штети. Голем дел веќе размислуваат да се пренасочат на друга дејност.

Коментари

коментар(и)