ВИДЕО: Ќе се бара решение за уредување на тениските терени кај кеј

Ќе се бара решение за уредување на старите тениски терени кои се наоѓаат во близина на градскиот кеј, информираше, Сашо Петрушевски, директор на јавното претпријатие Куманово паркинг, кое стопанисува и со спортските објекти во градот. За користење на новите, лоцирани покрај спортската сала интересот е голем.

Коментари

коментар(и)