(ВИДЕО) Ќе се субвенционираат старите занаети во Куманово

Општина Куманово и Занаетчиската комора на Македонија потпишаа договор за субвенционирање на старите занаети во Куманово. Општината е прва која ќе започне вакво субвенионирање, а надлежните се надеваат дека и другите градови ќе го следат овој пример.

Коментари

коментар(и)