(ВИДЕО) 7 милиони евра за претоварната станица на Краста

Седум милиони евра одвои министерството за животна средина и просторно планирање за претоварната станица за складирање отпад што ќе биде сместена на постојната локација на депонијата Краста, информираат надлежните од Општина Куманово на последната седница на Советот.  Фабриката за преработка на отпад ќе биде изградена во Свети Николе.

Коментари

коментар(и)