ВИДЕО: Mултинационална вежба „Брз одговор 23“

На Криволак од денес ќе почне големата мултинационална вежба „Брз одговор 23“. На вежбата ќе учествуваат над 1800 припадници на НАТО сојузниците и партнерските земји. Кумановци имаа можност да ја видат опремата која ќе се користи во вежбата, која ќе се реализира до 2-ри јуни.

Коментари

коментар(и)