ВМРО-ДПМНЕ пошумуваше на Спомен Костурница

По повод меѓународниот ден на парковите, општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ организираше акција за пошумување на Спомен Костурница.

Со вакви акции велат, сакаат да ја кренат свеста за „белите дробови“ на Куманово.

Претседателот на партијата, Бране Петрушевски изрази благодарност до јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ за логистичката поддршка.

Коментари

коментар(и)