Вонредна седница на Советот, во живо на ТВ Плус во 15 часот

Вонредна седница на Советот на Општина Куманово ќе се одржи во 15 часот, најавија од локалната самоуправа.

На дневен ред на седницата е најавена само една точка за помош на Турција, по катастрофалниот земјотрес кој ја зафати државата.

Седницата ќе можете да ја следите во живо на ТВ Плус во 15 часот!

Гледајте ТВ Плус!

 

 

Коментари

коментар(и)