Во „СТАВ“ гостува уредникот на ТВ Плус, граѓаните можат да постават прашање

Во емисија СТАВ на ТВ Плус утре за прв пат ќе гостува главниот и одговорен уредник, Драган Ивановски. Тој ќе зборува за седумгодишното постоење на медиумот, а можност да го прашаат за програмската шема или функционирањето на ТВ Плус ќе имаат и гледачите.

Сите заинтересирани можат да ги пратат прашањата на нашата страница на „Фејсбук“ или е-маил адреса info@tvplus.mk, до утре до 12 часот.

ВАША ТВ ПЛУС!

Коментари

коментар(и)