ВИДЕО: Во „СТАВ“ за зголемениот интерес за монтажни куќи

За големиот интерес за изградба на монтажи куќи и викендици, вечерва во емисијата СТАВ ќе зборува дипломираниот инженер архитект, Емилиа Занева, од компанијата МБ Хоме.

Таа ќе ја појасни самата изградба, актуелните цени коишто се движат но и за локациите на коишто најмногу се бараат ваквите градби.

 

Коментари

коментар(и)