Во тек исплата на правата од социјална и детска заштита

Министерството за труд и социјална политика информира дека започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за август.

Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат готовина на банкоматите на банките, да ги користат средствата за безготовински плаќања во продажната мрежа или преку електронско и мобилно банкарство од денеска.

Коментари

коментар(и)