Втор третман на ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 20.04.2021 година (вторник) на територијата на општина Куманово ќе се спроведе втор третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)