В понеделник ваучери за пензионерите со ниски пензии (ВИДЕО)

Здружението на пензионери в понеделеник ќе започне со доделуње ваучери на своите членови кои што примаат пензија до 11.000 денари. Како што информира претседателот на здружението Благе Јакимовски , ќе бидат доделени 750 ваучери во износ од 1.000 денари. Повеќе од изјавата што следува.

 

Коментари

коментар(и)