ГОВОРОТ НА ОМРАЗА ГО ИМА И ПОСЛЕ МЕСЕЦОТ НА ГОРДОСТА

Дали може ЛГБТ луѓето да се чувствуваат безбедно и заштитено од страна на државните органи во Македонија?

Автор: Елена Гаговска

 

Говорот на омраза го има и после месецот на гордоста

Коментари

коментар(и)