Горел смет во поранешен „Жито-мел“

Територијалната противповпожарна единица Куманово изминатото деноноќие имала интервенција во кругот на  „Жито-Мел“ каде што горел смет.

Пожарот го гаснеле тројца пожарникари со едно противпожарно возило.

Коментари

коментар(и)