Гори сува трева во Проевце

Кумановските пожарникари со три противпожарни возила гаснат пожар во Проевце. Се работи за сува трева и ниска деградирана шума.

Екипата на територијалната противпожарна екипа Куманово веднаш излезе на терен и активно работи на локализирање на пожарот.

Коментари

коментар(и)