Даниел Стојчевски вечерва во „СТАВ“

Директорот на јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“, Даниел Стојчевски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“. Стојчевски ќе зборува за моменталната состојба во претпријатието, одлуката за временото затворање на градскиот базен, плановите за иднина, но ќе се осврне и на локалните избори. Тој беше шеф на изборниот штаб на градоначалникот Димитриевски. Гледајте „СТАВ“ во 20 часот на ТВ Плус!

Коментари

коментар(и)