Денот на независноста неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 8 Септември, четврток, согласно Законот за празниците, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министертсвото воедно на граѓаните им го честита Денот на независноста.

Коментари

коментар(и)