Десет лица се движеле во полициски час

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  122 лица не ја почитувалe, од кои во Куманово 87, во Крива Паланка 8 и  во Кратово 27. За истите ќе следуваат соодветни мерки.

За истиот период  10 лица  не ја почитувале  забраната за движење.

Коментари

коментар(и)