Дигиталниот идентитет на Македонија во светот на вештачката интелигенција

Како да ги зачуваме националните и креативни наследства со помош на вештачката интелигенција?

 

Автор: Бранко Прља

 

Дигиталниот идентитет на Македонија во светот на вештачката интелигенција

Коментари

коментар(и)