Дилеми и отворени прашања за иднината на отворен Балкан

Дали државите од регионот можат политичките ветувања да ги претворат во реалност за граѓаните и компаниите.

Автори: Стефан Ристевски

 

 

Дилеми и отворени прашања за иднината на Отворен Балкан

Коментари

коментар(и)