Една година со пандемијата (ВИДЕО)

„Измина една година како веќе живееме со пандемијата. Многумина од нашите граѓани беа погодени од целокупната економска состојба, но владата предводена од СДСМ заедно со коалициските партнери работи посветено се со цел да се обезбедат дополнителни финансиски средства за да се ублажи ударот кај најпогодените групи на граѓани. За таа цел е донесен и новиот сет економски мерки“. Ова беше истакнато од Христина Трајковска на денешната пресконференција организирана од општинската организација на СДСМ во Куманово.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)