Емисијата „Став“ од утре повторно на програмата на ТВ Плус

По тромесечна пауза, ви го најавуваме враќањето на емисијата „Став“, една од првите што се емитуваше на Телевизија Плус. Во најновото издание наш гостин по едногодишна пауза е градоначалникот на град Куманово Максим Димитриевски. Емисијата во целост ќе може да ја проследите утре на Велики Петок од 21 часот. Во ова издание на Вестите ви нудиме само еден мал дел за да ја заинтригираме вашата љуботитност за да ја изгледате во целост.

 

Коментари

коментар(и)