ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ЌЕ СЕ ПРОДЛАБОЧИ

Најава: Следниве шест месеци ќе бидат критични важни и ќе ја стават на тест способноста на Европа за тоа дали ќе може да маневрира низ претстојната зима.

Автор: Даниел Јергин

 

Енергетската криза ќе се продлабочи

Коментари

коментар(и)