ВИДЕО: Етно ризница го објави конкурсот за Шопска свадба

Објавен е конкурсот за културната манифестација „Шопска свадба“ која ја организира Здружението Етно ризница Куманово. Заинтересираните млади брачни парови кои живеат или поттекнуваат од североисточниот регион можат да се пријават за избор за зет и невеста на овогодинешното седмо по ред издание.

Коментари

коментар(и)