Здравствен дом со акција „Здравјето за сите“

Жителите на Сопот денеска имаа можност бесплатно да измерат притисок, гликемија и холестерот во крвта, во рамки на акцијата која ја организира медицински персонал од Здравствен дом Куманово.

Акцијата „Здравјето за сите“ продолжува да врши бесплатни прегледи на жителите во рурални средини.

Коментари

коментар(и)