Значењето на велигденските пости (ВИДЕО)

Велигденските пости се во тек, а нашата екипа утринава беше во храмот Св. Никола каде поразговаравме за значењето на Бог, и што е она кое треба да го очекуваме или кое само по себе си доаѓа како благосов од великиот пост со кој се доближуваме кон воскреснувањето христово и славата на животот.

 

Коментари

коментар(и)