Итната помош утре ќе биде достапна на други броеви

Поради прекин на електрична енергија, Здравствен дом Куманово информира дека граѓаните утре Итната помош ќе можат да ја добијат на телефонските броеви 075 239 216, 075 239 217.

Коментари

коментар(и)